Menu
Your Cart

This website uses cookies for better user experience. More information

Pellet boiler 200 kW - OPOP BIOPEL 200

Брошура котли OPOP 100kWБрошураДокумент котли OPOP H4EKOИнструкцияБрошура котли OPOP 100kWСертификат

Гориво: пелети

Гама мощности: 30-100 kW

Котлите от серията BIOPEL са автоматизирани котли, проектирани за икономично и екологично чисто отопление на големи и средно-големи сгради. Работата с тях е безпроблемна и лесна за потребителя. Котелът BIOPEL е с автоматично запалване, автоматично подаване на пелетите към горелката и се предлага и във версия със самопочистваща система. Отделянето на вредни емисии е ниско, както и отпадната пепел е в малки количества. КПД на котела е високо, което е гаранция за икономическа печалба. Управлението на вашата отоплителна система може да се извършва през интернет или посредством безжичен термостат, монтиран на удобно за Вас място.

Клас на емисии: 4-ти
Енергиен клас: А++
SVT код: 7164

Схеми на пелетен котел 100 квт.

 

* Висока ефективност до 95.5%
* Ниска консумация на пелети и електричество
* Горелка от неръждаема стомана
* Дълъг живот на котела
* Надеждна автоматична система за запалване
* Устройствата за управление на пелетните котли са оборудвани с интернет модул, който позволява наблюдение на работата на котела и промяна на параметрите на котела чрез интернет
* Управлението на котел за пелети позволява основно управление на две отоплителни кръгове, управление на работата на котела въз основа на данни от външни сензори, възможност за настройка на предварително загряване на гореща вода, комуникация с превъзходен контрол.
* Голям модулационен обхват на мощността на котела
* Компресорът за почистване на горелката е основното оборудване на котлите с мощност от 80 до 200 kW
* Всички пелетни котли са оборудвани с турбулатори на димни газове за повишаване на ефективността
* Захранването на котела включва 3-посочен или 4-посочен управляващ модул на клапана
* Управляващото устройство улеснява свързването на допълнителни устройства чрез съединители
* Управлението е оборудвано с USB конектор за евентуални актуализации на програмата
* Захранващи капачки с Lenght 2m или 3m за всички електропроводи.
 

                             

Ламбда сонда
Той гарантира, че необходимото количество горивен въздух се поддържа вътре в котела. Оптимизира процеса на изгаряне в случай на променливо течение на комини и качество на пелетите. Тя включва отделна ламбда сонда, електрическа верига и свързващи кабели.
Стаен термостат
Безжичният стаен термостат позволява удобно управление на котела и регулиране на температурата отвсякъде във вашия дом.
Вакуумно подаващо устройство
Те се използват за транспортиране на пелети на дълги разстояния. Системата за подаване на пелети отново се контролира от управляващия блок на котела. Пелетите се транспортират до бункера, от който се подава външното подаващо устройство към горелката.
Модул ST - 431 N
ST-431N е предназначен за работа на смесителен вентил (3 или 4-посочен) с опция за свързване на допълнителна помпа на вентила. Освен това, този контролер може да работи с два други модула за управление на трите смесителни вентила общо. Контролерът е снабден с функция за регулиране на времето, седмично регулиране и може да работи и с контролер на помещения.
Комплект компресор за почистване на топлообменника
Компресорът може да бъде допълнен с комплект принадлежности за почистване на компресора на топлообменника за котли с мощност от 100 до 200 kW.
Gsm модул
Модерно дистанционно управление и обслужване на котела чрез мобилен телефон.
Външни бункери
Можете също така да избирате от гама от външни тави, които да отговарят на Вашата гама Biopel. Хоперите се произвеждат в пелети от 110, 220, 300, 350 кг или от 3 тона пелети. Типовете са 60x60, 80x80, 100x100, 1420x80 и 3 тонни тарелки.

 

Write a review

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

Tags: pellet , boiler , 200 , opop , biopel , large